RING OSS - 021-372 47 22

Dränering Västerås

RING OSS - 021-372 47 22

Dränering

Vi hjälper er när ni behöver dränering av källaren i Västerås.

Vi utför dränering i Västerås för både privatkunder, företagskunder och Brf. Med vår långa erfarenhet, expertis och utrustning kan vi ta oss an i princip vilket uppdrag som helst inom bygge av husgrunder, enskilt avlopp och dränering i Västerås. Kontakta oss för en kostnadsfri offert när ni behöver dränering i Västerås! Vi ger 15 års garanti för arbete inom husdräneringar.

Dränering för hus och villa

Som entreprenadfirma inom bygg- och markarbeten levererar vi helhetslösningar för dränering i Västerås. Vi är certifierade i att utföra källardränering av Fuktspärteknik med Optidrain i hus som har fått fukt- och mögelskador. När vi gör husdräneringar utför vi helheten med grävmaskiner och eventuellt bortforsling av överflödigt material. Våra grävarbetare utför dränering i Västerås för husägare oavsett storlek på ytan och utrymmet. Vi har både mindre och större maskiner för att gräva på husägares tomt och egendom med hänsyn till dess specifika omgivning.

Dränering för företag och Brf

Som företag som jobbar med det mesta inom entreprenadbranschen samarbetar vi med flera byggbolag. Det innebär att vi även kan åta oss uppdrag som rör grävning av diken, transport av vägmaterial, schaktarbete och dränering i Västerås. Vi hjälper såväl företag som bostadsrättsföreningar med att avleda vatten och genomföra dränering i Västerås. Ni kan alltid kontakta oss för en gratis offert.

Alltid kostnadsfri offert

Oavsett om ni behöver hjälp med dränering i Västerås eller är intresserad av husgrunder kan vi alltid erbjuda gratis offert för önskad tjänst. Vi kommer alltid ut på besök för att undersöka platsen. När det handlar om dränering i Västerås kollar vi även på fuktvärden i källarväggarna. Det ger oss en pekpinne om förbättringar av fuktnivåer över tid och även förbättring av inomhusluften som även den försämras vid fukt och mögel. Behöver ni hjälp med dränering i Västerås? Kontakta oss för gratis offert!

            Vi använder Isodrän skivor för isolering mot fukt vid dränering i Västerås.  Vi säkrar era hem för fukt- och mögelskador genom dränering i Västerås.
            Vi använder Isodrän-skivor mot fukt.       Med oss säkrar ni hemmet mot fukt- och mögelskador.