RING OSS - 021-372 47 22

Dränering Västerås

RING OSS - 021-372 47 22

Om oss

Vårt företag är specialiserat på arbete med husgrunder och dränering i Västerås.

Välkommen till LEE Mark konsult AB! Vårt företag är specialiserat på arbete med husgrunder och dränering i Västerås. Vi har expertisen och all utrustning som krävs för att kunna utföra professionellt arbete med både anläggning av husgrunder och dränering i Västerås.

Har ni fått fuktskador hemma hos er? Vi bistår privatkunder, företag och Brf med dränering i Västerås. Kontakta oss för offert och rådgivning!

Experter på dränering i Västerås

Vi är ett företag som har varit verksamma inom entreprenadbranschen sedan 2014. Vi är specialiserade inom tjänster för bland annat husgrunder, enskilt avlopp, markarbeten och dränering i Västerås. Vi har genom våra verksamma åren samlat på oss både kunskap och expertis inom alla arbetsområden och tjänster som vi erbjuder. Det har gjort att vi idag kan erbjuda dränering i Västerås för både husägare, företag och Brf. 

För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda med våra arbeten. Särskilt viktigt är det att vi tar hänsyn till våra kunders önskemål och rekommenderar bästa möjliga lösning, oavsett vad det gäller. Många behöver hjälp med schaktarbete och är nöjda när vi har transporterat ev schaktöverskott. Vi lämnar alltid en fin yta efter oss där vi har utfört markarbeten.  

Många års garanti

Förutom att vårt högsta mål är ett levererar ett topp jobb kan vi även ge garanti för alla våra arbeten som vi utför. Därför kan du som kund känna dig trygg när du anlitar oss, oavsett om det är en husgrund ni behöver eller hjälp med fuktskador och dränering i Västerås. Vi erbjuder följande garantier:

  • 15 års garanti på dränering i Västerås.
  • 10 års garanti på husgrunder.
  • 10 års garanti på enskilt avlopp.

Har ni frågor eller funderingar kring våra arbetsprocesser, produkter som vi använder eller några av våra andra tjänster? Kontakta oss snarast så återkommer vi!